Facts About iş ayakkabısı tabanlık Revealed

Wiki Article

Ayakkabıların tasarımı da fiyatı etkileyebilir. Daha şık ve trend bir tasarıma sahip olan ayakkabılar genellikle biraz daha yüksek bir fiyatla satılabilir. Ancak, tasarımın öncelikli olmadığı durumlarda, daha sade bir tasarıma sahip olan ayakkabılar daha uygun fiyatlı olabilir.

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Önleminizi iş sağlığı güvenliği kriterleri çerçevesinde aldığınız zaman işinizde başarı sağlayıp gelirinizi de arttırırsınız.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

eight parçalı deri bileklik kol bandı ayarlanabilir el dokuması erkek kadın örgü retro punk takı bileklik bileklik

OB: Temel gereksinimleri karşılayan ayakkabıları ifade eder. Bu ayakkabılar, enerji emici topuk gibi temel özelliklere sahiptir ancak darbelere karşı koruma sağlayan bir güvenlik burunu bulunmaz.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor iş ayakkabısı fiyatları 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon iş ayakkabısı s3 tükendi veya kullanılamıyor  

Kaliteli malzemelerden üretilen ve işlevsel tasarımlara sahip olan mekap iş ayakkabıları, çalışanların güvenliğini sağlayarak iş verimini artworkırır.

İş Ayakkabısı modelleri ve daha fazlasını vade farksız taksit fileırsatıyla satın al. İndirimli fiyatlar ve hızlı kargo seçeneğiyle İş Ayakkabısı kapında!

Kaynakçı iş ayakkabıları, uzun saatler boyunca rahatlık sağlamak için ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ayakların doğal şeklini takip edecek şekilde üretilen bu ayakkabılar, ayak yorgunluğunu ve ağrıları azaltır.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları sayesinde rahatlık sağlayarak uzun süreli kullanımda bile çelik burunlu iş ayakkabısı yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page